marți, 31 ianuarie 2012

Brosa Sky Rose

Aceasta minunata brosa handmade este crosetata din acril bleu. Are diamentrul de 11 cm si este prevazuta cu ac de brosa pentru a putea fi prinsa cu usurinta de orice articol vestimentar.
Pret: 13 Ron

duminică, 29 ianuarie 2012

Caciulita crosetata Laremi


Caciulita este crosetata manual din acril verde. Este decorata cu o floare crosetata in nuante de verde si alb. Se poate achizitiona si impreuna cu Fularul circular Apple, cu care formeaza un minunat set.
Pret: 35 Ron

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Cardigan crosetat Miki


Cardiganul crosetat Miki este perfect pentru o tinuta casual. Snuruletul este detasabil astfel incat cardiganul poate fi purtat si sub forma de bolero. Brosa trandafir este detasabila si poate fi purtata si la alta tinuta.
Acest cardigan este marimea 44. La comanda pot face si alte marimi sau culori.
Pret: 110 Ron

vineri, 27 ianuarie 2012

Flori crosetate colorate

Florile sunt crosetate din acril in diferite culori. Diametrul unei flori este de aproximativ 3,5 cm.
Florile pot fi aplicate pe bluzite, fustite, caciulite, esarfe sau orice alt articol pe care doriti sa-l infrumusetati.

joi, 26 ianuarie 2012

Brosa White RoseAceasta minunata brosa handmade este crosetata din acril alb. Are diamentrul de 11 cm si este prevazuta cu ac de brosa pentru a putea fi prinsa cu usurinta de orice articol vestimentar.

Brosa trandafir handmade Cristina


Aceasta superba brosa trandafir in doua nuante de mov are diametrul de 11cm si este prevazuta cu un ac de brosa pentru a putea fi prinsa cu usurinta pe orice articol vestimentar.

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Set fular si caciulita KarinaCaciulita si fularul sunt crosetate din acril mov si roz. Si fularul si caciulita sunt decorate cu flori crosetate. Setul din imagine este potrivit pentru 2 ani. La comanda pot croseta si alte marimi sau culori.

joi, 19 ianuarie 2012

Bolero crosetat Florentina


Boleroul Florentina este perfect pentru completarea unei tinute elegante sau a unei tinute casual. Este decorat cu o brosa trandafir crosetata in doua nuante de albastru care poate fi detasata si purtata la o alta tinuta. Boleroul se livreaza impreuna cu un snurulet detasabil in aceeasi culoare.
Boleroul din imagine este marimea 40. La comanda pot croseta alte culori sau marimi.
Boleroul este crosetat din acril bleu.
Pret 98 Ron
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...